duminică, 13 septembrie 2020

Primarul Vasluiului, în alertă. 14.000 de copii și 2.000 de cadre didactice încep noul an școlar în capitala județului!

PRIORITATE ZERO… Primarul Vasile Pavăl este în alertă maximă, astăzi, în prima zi de început a anului școlar. Vrea ca începerea cursurilor să se desfășoare fără probleme, de aceea va purta discuții în permanență cu toți directorii de unități școlare.

„M-am ocupat de tot ce înseamnă soluții, culoare, spații speciale. A apărut acum două zile o problemă cu separatoarele, dar se va rezolva. Am reușit să fac 4-5 școli, restul intră pe buget și le vom face și pe acestea.

În această zi de 14 septembrie, la prima oră a dimineții, 14.000 de copii și 2.000 de cadre didactice merg spre școli. Din păcate, părinții și bunicii vor merge până la gardul școlilor. Îmbucurător este faptul că Vasluiul este printre cele 11 județe care nu au nicio situație pe cod roșu. Din cele 47 de unități școlare din Vaslui, câteva funcționează pe verde – Rediu, Bahnari – celelalte pe galben.

Luni și marți, voi sta ca un dispecer, în legătură cu conducerile școlilor, grădinițelor și liceelor.

Am discutat cu colegii mei care fac parte din Consiliile de Administrație. Mi s-a transmis că nu sunt probleme deosebite. Nu ne rămâne decât să avem încredere că copilul se duce în siguranță la școală.

Sunt pregătit pentru a lua și măsuri de izolare și igienizare, în cazuri extreme.

Numai în ultimele luni, am investit peste 5 milioane de lei în tot ce înseamnă învățământ la Vaslui, pentru siguranța copiilor. Așa va rămâne pentru mine educația la Vaslui, o prioritate. Nu discutăm să aibă lipsuri, să aibă vreo problemă”,

anunță primarul Pavăl.

„Suntem alături de copii, de cadrele didactice, rămân același om alături de Educație. Să aibă încredere că lucrurile vor fi sub control”,

a mai transmis primarul Pavăl.
Articol original

👍 Primarul Vasluiului, în alertă. 14.000 de copii și 2.000 de cadre didactice încep noul an școlar în capitala județului!

Next
« Next
Previous
Previous »