marți, 15 septembrie 2020

Probleme grave la CSM Câmpia Turzii. A fost convocată o Adunare Generală Extraordinară

Abc News Transilvania

În ultimele zile au apărut pe rețelele de socializare și mass-media locală, tot mai multe postări și articole în legătură cu probleme grave cu care se confruntă sportul local din municipiul Câmpia Turzii, in speță fiind Clubul Sportiv Municipal.

Prin urmare, un numar de 4 membrii fondatori din cei 7, au hotărât să convoace adunarea generală extraordinara a Asociației CSM Câmpia Turzii, scrie http://turdanews.net

Adunarea va avea loc pe data de 18.09.2020,de la orele 17.00, aceasta se dorește a fi organizată în incinta Teatrului de Vară din Câmpia Turzii, iar la ea vor fî convocați antrenorii secțiilor de la CSM, membrii comisiei de resort a Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, societatea civilă, presa și candidații la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020.

Tot la această adunare generală extraordinară, va fi convocat și președintele CSM, Viorel Crișan, care va trebui să prezinte un raport de activitate pentru perioada 2016-2020 și aprobarea calendarului competițional pentru ediția 2020-2021.

De asemenea, este solicitată si prezentarea situației financiare pentru ultimii doi ani calendaristici și bugetul pentru ediția 2020-2021, situație care urmează să fie prezentată de comisia de cenzori.

The post Probleme grave la CSM Câmpia Turzii. A fost convocată o Adunare Generală Extraordinară appeared first on Abc News Transilvania.

Articol original

👍 Probleme grave la CSM Câmpia Turzii. A fost convocată o Adunare Generală Extraordinară

Next
« Next
Previous
Previous »