miercuri, 30 septembrie 2020

Prognoza meteo, 30 septembrie 2020. Temperatura maximă nu va depăşi 21 de grade, iar în mare parte din ţară va ploua


Meteorologii anunţă că cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala ploi în mare parte din ţară. Temperaturile maxime se vor încadra între 11-12 grade Celsius în depresiuni și 21-22 de grade Celsius în Lunca Dunării.


Miercuri, 30 septembrie, vremea continuă să se răcească în toată ţara. În regiunile intracarpatice, la munte, precum și în Moldova va continua să plouă și prin acumulare se vor înregistra cantități de apă mai însemnate.


Trecător, în zona montană, la altitudini de peste 1.800 m se vor semnala precipitații mixte. În restul teritoriului, ploile vor fi pe arii restrânse și în general slabe cantitativ. Îndeosebi pe parcursul zilei, vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice și centrale, precum și la munte, cu rafale ce vor depăși 55… 60 km/h în Oltenia, sud-vestul Munteniei și pe crestele Carpaților Meridionali, arată ştirimeteo.


Până la orele amiezii aproape jumătate din ţară se află sub cod galben de ploi şi vijelii.


Temperaturile maxime se vor încadra între 11-12 grade Celsius în depresiuni și 21-22 de grade Celsius în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade Celsius.


În București, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei, cu rafale în jurul a 50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12-13 grade Celsius.


👍 Prognoza meteo, 30 septembrie 2020. Temperatura maximă nu va depăşi 21 de grade, iar în mare parte din ţară va ploua

Next
« Next
Previous
Previous »