marți, 22 septembrie 2020

Revoltă la Tanacu! Părinți revoltați, primarul comunei trimite cereri de prietenie la minori!

SCANDALOS… Mai mulți cetățeni din comuna Tanacu au sunat la Poliție, în ultimele zile, pentru a reclama comportamentul greu de explicat al primarului localității, Florin Ionel. Edilul este reclamat pentru faptul că trimite invitații pe Facebook, într-un mod de neînțeles, unor copii minori, cărora le trimite, mai apoi programul său electoral, spun sătenii.

„Sunt mulți copii minori în această situație, pe care primarul îi „agață” pe Facebook. Fiica mea, minoră, a primit de trei ori cerere de prietenie de la primarul Ionel și l-a refuzat. Dar, acesta revenit și iar i-a cerut prietenia pe Facebook. Fata mi-a arătat cererile primarului, în mod repetat.

Am vorbit cu mulți părinți, care mi-au spus că au aceeași problemă. Acolo unde copiii minori au acceptat, primarul le-a trimis programul său de campanie electorală. Este normal ce face acest primar?”,

se întreabă un părinte, extrem de supărat.

„Multifuncționalul”, așa cum îl poreclesc cei din Tăcuta pe primarul Ionel – din cauza faptului că este pe lista de primar și pe cea de consilieri județeni, în același timp – are de dat explicații sătenilor, care cer ca presiunile asupra copiilor lor minori să înceteze.

„Ce are cu copii de 12, 13 ani, acest primar? Este ditamai bărbatul la 50 de ani, cum să ceri prietenia unor copii de școală generală, pentru a-ți face campanie electorală? Am sunat la Poliție și am reclamat situația. Mi-au spus că nu au ce-i face, pentru că el nu agresează copii, doar le trimite invitații pe Facebook. Vă dați seama ce Poliție avem, dacă ni se spune că e normal ca un primar să trimită cereri de prietenie la minori?”, se întreabă localnicul care ne-a reclamat situația.

Sperăm ca primarul Ionel să clarifice situația față de familiile din comună cu copii minori, fiind vorba probabil de o neînțelegere.

Articol original

👍 Revoltă la Tanacu! Părinți revoltați, primarul comunei trimite cereri de prietenie la minori!

Next
« Next
Previous
Previous »