sâmbătă, 19 septembrie 2020

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori de frumos au umplut zona pregătită de organizatorii Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”, pentru a asista la o primă seară de succes, în care actori consacrați au urcat pe scena amplasată în piața civică, smulgând zâmbete și aplauze, grație rolurilor interpretate.

”Scandal în familie” a deschis ediția a 26-a, una jubileu, ținând cont că au trecut 50 de ani de la prima ediție, din 1970.

Piesa s-a bucurat de succes, fiind o nouă comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu, o farsă salbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând.

Adică hohote de râs fără întrerupere până la final.

Seara s-a încheiat cu prezența Medeei Marinescu pe scena Festivalului, în cadrul spectacolului ”Fă-mi loc”, în regia lui Radu Beligan.

Piesa prezintă povestea a doi tineri ce se întâlnesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte.

Ea este o fată singură, atrăgătoare și cu spirit de aventură, iar el este un bărbat cu principii, pus în fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență.

”Fă-mi loc” a reușit să aducă zâmbetul în rândul spectatorilor, care au rezistat până la capăt frigului, descrețindu-și frunțile grație interpretării de excepție a actorilor prezenți.

Articol original

👍 S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Next
« Next
Previous
Previous »