sâmbătă, 5 septembrie 2020

S-a terminat cu șmecheriile și nemunca în primăria Delești. Vine la primărie un om hotărât!

COMUNĂ SĂRĂCITĂ… Marius Dragomir, o spun sătenii din Delești, are toate șansele ca, începând cu 27 septembrie să fie noul primar al comunei. Director de școală, loial și ambițios, disciplinat și cu iubire de satele Deleștiului, profesorul Dragomir spune că va schimba imaginea actuală a Deleștiului, drept „locul în care nu se întâmplă nimic”.

Cu un primar ajuns la o vârstă respectabilă, care nu s-a luptat mai deloc pentru comuna sa – dovadă este sediul primăriei, urât și nemodernizat, ca acum 50-60 de ani! – Deleștiul a ajuns la coada județului Vaslui.

„Candidez pentru a doua oară la funcția de primar al comunei Delești, cu speranța că, de această dată, prin votul oamenilor, comuna Delești va fi condusă de o echipă care să schimbe în bine imaginea comunei.

Este foarte greu, dar cu entuziasm, multă străduință și pricepere, sperăm să aducem comuna Delești măcar la nivelul comunelor învecinate, precum Bălteni, Cozmești, Ștefan cel Mare.

Printre prioritățile mele și ale echipei de consilieri locali se numără: modernizarea infrastructurii (alimentare cu apă, drumuri, canalizare, gaz metan, iluminat public modern și eficient), modernizarea cabinetelor medicale, aductiune cu apă în școli, parcuri de joacă pentru copii, finalizarea căminului cultural din satul de reședință, modernizare sediului Primăriei Delești și a punctului de lucru din satul Hârsova, acordarea de premii și burse elevilor merituoși, achiziția de tablete pentru elevi în condițiile în care cursurile școlare se vor desfășura online, construirea de baze sportive în satele Delești și Hârsova și amenajarea de terenuri de sport în celelalte sate ale comunei, înființarea și sprijinirea unei echipe de fotbal.

Totodată, îmi doresc foarte mult ca activitatea administrației publice locale să fie cât mai transparentă, corectăși cât mai aproape de cetățean.

Toate acestea le pot face doar împreună cu oamenii comunei Delești, doar cu implicarea și susținerea fiecăruia dintre noi!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”,

spune directorul Dragomir.
Articol original

👍 S-a terminat cu șmecheriile și nemunca în primăria Delești. Vine la primărie un om hotărât!

Next
« Next
Previous
Previous »