sâmbătă, 12 septembrie 2020

SJU Vaslui va avea noi echipamente pentru Blocul Operator, plus o mașină de transport medicamente

INVESTIȚII… În urmă cu câteva zile, Spitalul județean de urgență Vaslui a solicitat către CJ Vaslui suplimentarea bugetului pe acest an cu suma de 480.000 lei.

Cu acești bani, instituția urmează să se doteze cu două truse endoscopie urologică, în valoare totală de 400.000 lei, pentru Blocul Operator-Urologic, și să facă achiziția unui autoturism de transport medicamente, în valoare de 80.000 lei.

„La această dată, Farmacia nr. 3 care deservește Spitalul nr. 2 Vaslui nu îndeplinește condițiile sanitare impuse de legislația în domeniu, ceea ce obligă Spitalul județean Vaslui să o închidă.

Având în vedere acest aspect, instituția este obligată să transporte medicamentele pentru pacienții de la Secțiile Psihiatrie și Boli infecțioase de la Farmacia nr. 1 ce deservește Pavilionul Central al Spitalului județean de urgență Vaslui.

Transportul medicamentelor se poate face doar cu un mijloc de transport autorizat de DSP, dotat cu sistem de răcire.

Întrucât Spitalul județean de urgență Vaslui nu dispune de un asemenea mijloc de transport, s-a solicitat alocarea din venituri proprii a sumei de 80.000 lei în vederea achiziției unui autoturism transport medicamente”,

anunță CJ Vaslui, care urmează să depună o solicitare în acest sens către consilierii județeni.
Articol original

👍 SJU Vaslui va avea noi echipamente pentru Blocul Operator, plus o mașină de transport medicamente

Next
« Next
Previous
Previous »