luni, 21 septembrie 2020

Stănilești: stadionul înghițit de bălării! Cinci ani de la finalizare iar Primarul Zaharia nu a făcut recepția!

REVOLTĂTOR… Situație incredibilă, la Stănilești, acolo unde un stadion cu tribune, vestiare cu dușuri, cabine pentru echipe și sistem de iluminat este cotropit de bălării din vina administrației locale. Vorbim de un stadion în care statul român a investit câteva sute de mii de euro, însă pe care primarul actual, Liviu Zaharia, l-a lăsat să se distrugă, acuză fostul edil Găbișor Tofan.

„Îți vine să plângi, când vezi ce s-a ales de proiectul pe care l-am adus în comuna Stănilești, dar pe care primarul Zaharia l-a lăsat în paragină. M-am zbătut în 2009 și am obținut finanțare importantă pentru construcția unei baze sportive tip I, cea mai modernă la acea dată, în comuna Stănilești.

Când am plecat de la primărie, baza era gata, cu tot ce era nevoie, inclusiv centrală electrică, putea găzdui meciuri, însă nu s-a făcut nimic. NIMIC! Primarul actual, Liviu Zaharia, nu a recepționat nici acum stadionul și uitați-vă în ce hal a ajuns. Este păcat că-și bate joc de asemenea investiție”,

spune Tofan.

Culmea, fără să menționeze că nu a făcut recepția stadionului, într-un interviu din februarie 2017 primul Zaharia susține că „Avem stadion, la intrarea-n sat, dar nu are suprafață de joc. Are de toate numai suprafață de joc, nu”. Ori, fostul edil Tofan spune că este o minciună sfruntată, pentru că pe stadion s-au desfășurat câteva meciuri, cât a fost el primar. Noul primar Zaharia nu s-a mai interesat deloc de acest stadion, care ar fi însemnat o investiție de peste 1 milion de lei, din partea statului român, spun oamenii.

Localnicii din Stănilești spun că nu vor trece cu vederea modul în care cel care a fost în fruntea primăriei a lăsat să se distrugă această frumoasă bază sportivă și îl vor sancționa la alegeri.

Articol original

👍 Stănilești: stadionul înghițit de bălării! Cinci ani de la finalizare iar Primarul Zaharia nu a făcut recepția!

Next
« Next
Previous
Previous »