miercuri, 30 septembrie 2020

Un scoțian și pisica lui fac senzație pe YouTube și pe Instagram. Cei doi fac ocolul Pământului pe bicicletă


Un bărbat din Scoția a adoptat o pisică în timpul călătoriei sale în jurul Pământului, iar acum cutreieră lumea alături de aceasta, notează BBC.


Fost jucător de rugby, Dean Nicholson, 31 de ani, a renunțat la job pentru a face ocolul Pământului cu bicicleta.


Cândva sudor în Dunbar, el a părăsit Scoția și a plecat către Amsterdam. De acolo, a trecut prin Belgia, Grecia, Elveția și Italia. După aceea, s-a îmbarcat pe un feribot și s-a îndreptat către Croația.


Nu după mult timp, Dean Nicholson a ajuns în Bosnia și Herțegovina, unde a întâlnit o pisicuță tigrată, care avea să devină tovarășul său de călătorie.


Dean și Nala

Era o zi obișnuită. Eram pe punctul de a trece în Muntenegru și mergeam cu bicicleta pe un deal mare. Am auzit o pisică mică în spatele meu. Mă urmărea pe deal.

Dean, pentru BBC:

Fără să stea pe gânduri, acesta a luat felina cu el. A botezat-o Nala, precum celebrul personaj din Regele Leu, după care a dus-o la veterinar, ca să se asigure că nu are probleme de sănătate.


Nala i-a devenit parteneră de drum scoțianului

Cei doi au parcurs împreună aproximativ 10.000 de mile. Pisica a călătorit până acum cu telecabina și chiar cu caiacul!


Oriunde merg, Dean și Nala atrag atenția. Oamenii sunt uimiți de micul pasager care călătorește într-un coș amplasat pe partea din față a bicicletei sau, uneori, chiar pe umărul lui Dean.


Oamenii sunt dornici să vadă pisica, iar aceasta a fost “responsabilă” de cel puțin o halbă de bere primită gratis de proprietarul ei.


Dean și Nala fac senzație și pe social media. Pe Instagram, sunt urmăriți de 800.000 de persoane și primesc în jur de 1.000 de mesaje pe zi. Pe YouTube au 150.000 de abonați. Cu banii obținuți de la acest canal, Dean Nicholson repară bicicleta ori de câte ori se strică și îi cumpără mâncare micuței Nala.


Dean Nicholson și Nala vor petrece iarna în Grecia, iar în primăvară vor porni către Rusia și Thailanda.


Foto: INSTAGRAM/1BIKE1WORLD


👍 Un scoțian și pisica lui fac senzație pe YouTube și pe Instagram. Cei doi fac ocolul Pământului pe bicicletă

Next
« Next
Previous
Previous »