sâmbătă, 12 septembrie 2020

Una, tare, de campanie electorală: se redeschide Spitalul de la Negrești!?

HAI CU PROMISIUNILE… În timp ce candidatul lui Buzatu doarme în papuci și nu sesizează că Negreștiul are un spital făcut praf, deși județul Vaslui are un ministru al Sănătății, liberalii lui Tătaru promit marea cu sarea, pentru a câștiga voturi. Cum? Cu același spital închis tot în vremea lor, a PDL, trecut ulterior la PNL.

Cristi Rusu, candidatul PNL la funcția de primar al Negreștiului, a profitat de amorțeala pesediștilor și a găsit o poveste de campanie care nu va duce nicăieri, spun oamenii. Dar, îi va aduce voturi, cu siguranță, mai ales că toată lumea îl creditează cu cele mai multe șanse de a ajunge primar.

Iată ce le propune negreștenilor liberalul Rusu:

„Sunt în măsură să vă aduc la cunoștință cea mai bună veste pe care o așteaptă cetățenii din Negrești și zonele limitrofe.

Numeroasele discuții purtate cu Ministrul Sănătății, domnul Nelu Tătaru, și analiza făcută în minister au condus la pași concreți pentru acțiunile de redeschidere a Spitalului Negrești.

Au fost stabiliți 3 pași de urmat:

  • 1. În perioada următoare, DSP Vaslui va evalua clădirea spitalului din punct de vedere sanitar și va solicita Ministerului Sănătății avizul de principiu pentru redeschidere.
  • 2. Primăria și CL Negrești va depune către Ministerul Dezvoltării solicitarea de reparare și igienizare a clădirii.
  • 3. În final, Ministerul Sănătății va emite avizul de funcționare și reînființare a Spitalului Negrești.

Sunt pași concreți pe care îi vom face și care în final vor duce la REDESCHIDEREA SPITALULUI NEGREȘTI.

În următoarele două săptămâni, domnul Ministru Nelu Tătaru va veni la Negrești și va întări această informație.

Aveți încredere! Vom arăta că SE POATE!”.

Dacă ar fi fost așa de simplu, nu ar fi deschis și PSD spitalul, în anii în care a fost la guvernare?, se întreabă localnicii. Sau este doar o temă de campanie, prin care câștigi voturi, după care uiți ce ai promis în campanie?

Articol original

👍 Una, tare, de campanie electorală: se redeschide Spitalul de la Negrești!?

Next
« Next
Previous
Previous »