sâmbătă, 12 septembrie 2020

Vasluienii întreabă: „De ce comercianții din Piața Traian nu poartă mască?”

NEMULȚUMIRI… Mai mulți vasluieni au trimis pe adresa redacției Vasluianul.ro poze din Piața Traian, acolo unde normele de protecție epidemiologică în interiorul spațiilor publice nu sunt respectate. Este vorba de mai mulți comercianți care nu poartă mască, așa cum cere legea, în timp ce cumpărătorii care intră în piață sunt atenționați să pună mască, de către polițiștii locali.

Comerciant – masca sub bărbie

„Stau sub nasul polițiștilor locali, fără mască, acești comercianți. Noi, cumpărătorii, respectăm legea și mergem cu măști printre tarabe. Ei de ce le țin de formă, sub bărbie? Comercianții din piața Traian din Vaslui sfidează legea.

Haideți să respectăm legea, pentru a nu ne îmbolnăvi cu toții”,

spun vasluienii.
Comerciant – masca sub bărbie

Primarul Vasile Pavăl a cerut în mai multe rânduri ca legea să fie respectată și nimeni să nu intre în Piața Traian fără mască. Primăria a postat mesaje la intrarea în piață, prin care cere tuturor celor din interiorul pieței să folosească masca. Primarul Pavăl, însuși, este un edil responsabil, care poartă în permanență mască, de aceea și cere celor din instituție să respecte legea. Rămâne de văzut cum va reacționa Poliția Locală.

Articol original

👍 Vasluienii întreabă: „De ce comercianții din Piața Traian nu poartă mască?”

Next
« Next
Previous
Previous »