joi, 10 septembrie 2020

Viktoria Azarenka-Naomi Osaka este finala feminină de la US OPEN

de Mihai Sărmășan

Victoria Azarenka o învinge pe Serena Williams în semifinale și o va înfrunta pe Naomi Osaka în finala US Open 2020. Sportiva din Belarus a reușit să revină impresionant, după un start de meci în care jocul ei a fost anihilat complet de forța americancei, ajunsă la 4-0 în doar 14 minute.

Azarenka revine, așadar, în finală la US Open după șapte ani, învingând-o pe cea în fața căreia a pierdut două trofee la Flushing Meadows, scor 1-6, 6-3, 6-3.

În prima semifinală, 9Naomi Osaka, locul 9 în clasamentul mondial, rămâne neînvinsă în semifinalele turneelor de Mare Șlem. Sportiva din Japonia s-a impus într-o partidă care a stat sub semnul echilibrului până în fazele avansate ale setului decisiv, reușind să fructifice prima minge de break pe care și-a procurat-o în partidă, pe fondul unei ușoare scăderi în joc a americancei.

Semifinala dintre Naomi Osaka și Jennifer Brady a oferit tenis de înalt nivel calitativ, lovituri frumoase, puternice, impresionând prin siguranța pe care ambele au degajat-o pe serviciu. La finalul partidei, a fost egalitate perfectă la numărul de lovituri câștigătoare (câte 35), japoneza având însă mai puține greșeli neforțate (17 la 25).

Articolul Viktoria Azarenka-Naomi Osaka este finala feminină de la US OPEN apare prima dată în RoVestea.

Articol original

👍 Viktoria Azarenka-Naomi Osaka este finala feminină de la US OPEN

Next
« Next
Previous
Previous »