luni, 21 septembrie 2020

Virgil Cadăr, viitor consilier județean USR PLUS, susține crearea unui departament special în cadrul CJ Vaslui

VASLUIUL EUROPEAN… Virgil Cadăr este unul dintre cei mai experimentați candidați la Consiliul Județean, dintre toate listele de candidați depuse de partide pentru CJ Vaslui. Absolvent al Facultății de Silvicultură din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, Virgil are o experiență îndelungată în management și coordonarea proiectelor cu finanțare europeană. Este implicat în proiecte Rotary, conduce AJVPS Vaslui, este un om de inițiativă, bun organizator.

Virgil Cadăr consideră că „una dintre schimbările esențiale pe care trebuie să le facem în județul Vaslui se referă la modalitatea în care întocmim și implementăm proiecte cu finanțare europeană. În noul exercițiu financiar european (2021-2027) trebuie să dublăm suma atrasă de județul Vaslui. Acest lucru nu se poate face decât cu o echipă nouă”.

Pentru aceasta, viitorul consilier județean va susține crearea unui departament special în cadrul CJ Vaslui, alcătuit din specialiști în scrierea proiectelor. Cadăr consideră că „trebuie promovate acele proiecte bazate pe dezvoltare durabilă și care să contribuie la dezvoltarea județului. Acest lucru se va putea face doar cu un management performant al proiectelor și îmbunătățirea sistemului de achiziții”.

„Dacă ești unul dintre vasluienii care vor proiecte cu fonduri europene și un sistem de achiziții îmbunătățit și transparent, votează Virgil Cadăr și lista USR PLUS de candidați, poziția 6 pe buletinul de vot!”,

este mesajul președintelui USR Vaslui, Mihai Botez, către membrii și susținătorii acestei alianțe.
Articol original

👍 Virgil Cadăr, viitor consilier județean USR PLUS, susține crearea unui departament special în cadrul CJ Vaslui

Next
« Next
Previous
Previous »