sâmbătă, 10 octombrie 2020

Accident spectaculos în Bârlad, noaptea trecuta

În această noapte, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs în municipiul Bârlad (ieșirea spre Vaslui).

În accident au fost implicate patru persoane și două autoturisme. Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, a intrat într-un copac, după care a lovit în plin magistrala de alimentare cu gaze naturale.

La intervenție au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție, trei persoane  (doi bărbați având vârste de 26 și 27 ani, precum și o femeie, în vârsta de 26 ani), toate aflate în autoturismul care lovise magistrala de gaz, reușiseră să se autoevacueze.

Persoana de sex feminin prezenta un traumatism cranian, sângerând la nivelul capului, iar o persoană de sex masculin acuza dureri în zona toracelui. Celelalte persoane implicate în accident nu prezentau leziuni.

Victimele accidentului au fost preluate de echipajele ambulanțelor aparținând SAJ Vaslui, pentru a fi evaluate. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de protecție în zonă.

Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii acestui eveniment rutier sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Articol original

👍 Accident spectaculos în Bârlad, noaptea trecuta

Next
« Next
Previous
Previous »