miercuri, 21 octombrie 2020

Buzatu va fi „uns” astăzi ca președinte al Consiliului Județean! Își va cunoaște colegii din următorii 4 ani!

VALIDARE… Ședință festivă, astăzi, la Consiliul Județean. Cu măști, mănuși și dezinfectanți, cei 34 de consilieri județeni vor lua locuri în scaunele din sala de ședințe a CJ Vaslui, pentru validarea mandatelor. Și președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, va trebui să-și preia, de astăzi, noul mandat în fruntea județului, sub privirile liberalului Marius Arcăleanu, cel care l-a înfruntat pe șeful PSD la locale, diferența dintre cei doi fiind de doar 5.500 de voturi.

Marea provocare a zilei, la care se gândesc toți cei care vor face parte din noul Consiliu Județean Vaslui, este dacă Buzatu își va dezvălui planurile de viitor, privind alegerea celor doi vicepreședinți. Cum situația din noul CJ Vaslui este extrem de complicată, cu 14 consilieri PSD și cinci consilieri ALDE-Pro România, care pot asigura majoritatea cu care să lucreze Buzatu în acest mandat. Cel mai probabil, alegerea vicepreședinților se amână pentru una sau două ședințe, până ce se vor finaliza negocierile interne.

Unele surse spun, oarecum în glumă, că PSD ar putea face o alianță cu PSD și, astfel, să-și pună vicepreședinte. Dar, mai avem de așteptat, până vom vedea rezultatul.

Articol original

👍 Buzatu va fi „uns” astăzi ca președinte al Consiliului Județean! Își va cunoaște colegii din următorii 4 ani!

Next
« Next
Previous
Previous »