miercuri, 21 octombrie 2020

De ieri, se circulă pe noul pod de la Crasna! Cozi kilometrice spre Crasna!

NERVI ÎN TRAFIC… Sute de șoferi vasluieni au remarcat, ieri, că s-a dat drumul la circulație pe noul pod de la Crasna. După aproape 15 ani de improvizații și scandaluri politice, podul este finalizat, deși ar mai fi unele retușuri pe partea de infrastructură.

De asta, ieri, s-au format cozi de aproape 3 km, de la Vaslui spre Crasna, mai ales că era o circulație infernală la orele prânzului, având în vedere că s-a dat drumul la câte o bandă, alternativ. Cât privește vechiul pod improvizat, constructorii podului au blocat complet accesul spre vechea pasarelă de trecere peste pârâul din zonă.

Podul de la Crasna traversează pârâul Lohan, iar prin studiul de fezabilitate anterior s-a propus construirea unui pod nou, cu o deschidere de 27 m (lungime totală de 32,10 m), cu suprastructură din grinzi de beton precomprimat. Podul este prevăzut cu o lătime a părtii carosabile de 7,80 m si două trotuare a câte 1,50 m lățime, fiecare. Vechiul pod, construit din grinzi metalice cu zăbrele, a fost exploatat până în anul 2009.

Articol original

👍 De ieri, se circulă pe noul pod de la Crasna! Cozi kilometrice spre Crasna!

Next
« Next
Previous
Previous »