sâmbătă, 3 octombrie 2020

Ei sunt tinerii USR PLUS care îl vor înfrunta pe Dumitru Buzatu în Consiliul Județean!

MULT SUCCES!… Mitică Afteni, Mihaela Bîicu, Iuliana Teslariu. Sunt noile nume din administrația județeană, tineri care vor trebui să confirme votul de încredere al vasluienilor, din 27 septembrie.

În urma alegerilor locale, Alianța USR PLUS va fi prezentă în Consiliul Județean Vaslui cu trei consilieri.

Pentru Mitică, Mihaela și Iuliana, spun colegii de la USR PLUS, „funcția de consilier județean este prima funcție publică aleasă pe care urmează să o dețină. În zilele următoare, mandatul va fi preluat, urmând să aibă loc prima ședință a noului Consiliu Județean Vaslui”.

„Ce înseamnă pentru tine prezența lui Mitică, a Mihaelei și a Iulianei în Consiliul Județean?

  • 1. Transparență. Ne vom asigura că ședințele CJ Vaslui vor fi mai transparente, te vom informa asupra proiectelor și ne vom asigura că fiecare leu din banul public este cheltuit în mod transparent și util.
  • 2. Inovație. Vom fi principala sursă de inovație de la nivelul CJ. Vom propune și susține toate proiectele din campanie, și vom contribui cu critici constructive și susținere la proiectele bune propuse de alți consilieri.
  • 3. Comunicare. Vom asigura o comunicare constantă între cetățeni și consilieri. Ideile, criticile constructive și propunerile tale vor ajunge direct la consilierii județeni USR PLUS.

Vom face tot ce ne stă în putere pentru a te reprezenta cât mai bine!”,

anunță conducerea alianței.
Articol original

👍 Ei sunt tinerii USR PLUS care îl vor înfrunta pe Dumitru Buzatu în Consiliul Județean!

Next
« Next
Previous
Previous »