sâmbătă, 31 octombrie 2020

Elevii chiulangii prinși de polițiștii de la Siguranță Școlară!

În perioada 28 – 29 octombrie a.c., polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, împreună cu polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea delincvenței juvenile, a absenteismului școlar, precum și de verificare a modului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov2.

Acțiunile au fost desfășurate pe raza comunei Zorleni, iar polițiștii implicați au avut în vedere verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov2, în cadrul unităților de învățământ.

Totodată, s-a acționat în scopul instruirii personalului comercial al agenților economici cu privire la reglementările legale pe care trebuie să le respecte, în special când au clienții minori, reinstruirea cu privire la interdicția de a comercializa băuturi alcoolice și țigări către minori, fiind astfel verificate 20 de societăți comerciale și 25 agenți comerciali.

Au fost verificate 3 unități de învățământ din localitățile Zorleni și Popeni, fiind legitimate 55 de persoane, instruite 16 cadre didactice și 145 de elevi. Ca urmare a activităților, au fost depistați 25 de elevi care absentau de la cursuri.

Articol original

👍 Elevii chiulangii prinși de polițiștii de la Siguranță Școlară!

Next
« Next
Previous
Previous »