duminică, 18 octombrie 2020

Microbuz furat din Polonia, oprit de polițiștii de frontieră vasluieni! Venea de la Chișinău!

VIGILENȚI… Polițiștii de frontieră din Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un microbuz, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Polonia.

În ziua de 16 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul R.S., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Polonia.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autovehiculului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că atât microbuzul, cât și certificatul acestuia de înmatriculare figurează în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, semnalări introduse de autoritățile din Polonia la începutul anului.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autovehiculul aparține unui cetățean din Chișinău care l-a angajat în calitate de șofer și nu avea cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu”,

spune subcomisarul Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al SPF Vaslui.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 50.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Articol original

👍 Microbuz furat din Polonia, oprit de polițiștii de frontieră vasluieni! Venea de la Chișinău!

Next
« Next
Previous
Previous »