vineri, 9 octombrie 2020

Moldovean, prins cu permis fals, la Râșești! A plătit 280 de euro pentru documentul falsificat!

ȘMECHER… Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări în privința unui cetățean din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În seara zilei de 7 octombrie, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Râșești, județul Vaslui, un autoturism marca Vauxhall, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetățeanul din R. Moldova S.N., în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, persoana în cauză a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, valabil pentru categoriile „A”, „B”, „C”, „BE” și „CE.

„Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediul unui cetățean din R. Moldova ale cărui date nu le cunoaște, contra sumei de 280 de euro”,

spune subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Huși.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articol original

👍 Moldovean, prins cu permis fals, la Râșești! A plătit 280 de euro pentru documentul falsificat!

Next
« Next
Previous
Previous »