vineri, 2 octombrie 2020

Nicio emoție pentru cel mai votat și iubit primar PNL din județul Vaslui! Un scor fantastic!

BRAVO, DLE PRIMAR!… La Vetrișoaia, Corneliu Stângă a făcut minuni, pentru o comună care părea amorțită, fără șanse de dezvoltare. A fost nevoie de magia unui tânăr edil, pentru ca Vetrișoaia să fie, astăzi, una dintre cele mai frumoase și dezvoltate comune. Iar viitorul se anunță de-a dreptul uluitor, pentru că în comuna de pe malul Prutului vor răsări investiții despre care se va vorbi în toată România.

Așa se face că, la alegerile din 27 septembrie, Corneliu a fost votat de 85% dintre vetrișani. Prin ceea ce a făcut, energicul primar al Vetrișoaiei i-a convins pe cetățenii comunei că el este cel care va dezvolta comuna și o va aduce la standarde europene. Nu mai spunem de lista de consilieri PNL de la Vetrișoaia, votată de 80% dintre alegători.

”Dragilor, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru votul exprimat în cursul zilei de 27 Septembrie. Apreciez că ați găsit timpul necesar pentru a merge la urna de vot, pentru a vă exprima opinia electorală pentru dezvoltarea comunității noastre.

Rezultatul covârșitor al acestor alegeri mă face sa-mi găsesc cu greu cuvintele de mulțumire. Avem față de dumneavoastră datoria morală de a crește nivelul de trai și dezvoltare în comunitatea noastră.

Vă asigur în continuare de toată disponibilitatea mea și a Consiliului Local Vetrișoaia. Împreună, construim o comună europeană, dezvoltată, accesibilă pentru toată populația. Mă ÎNCLIN !”,

este mesajul transmis de primarul Stângă pentru toți locuitorii Vetrișoaiei.
Articol original

👍 Nicio emoție pentru cel mai votat și iubit primar PNL din județul Vaslui! Un scor fantastic!

Next
« Next
Previous
Previous »