duminică, 4 octombrie 2020

Nu se recunoaște înfrânt și sare la gâtul primarului, cu acuze de fraudă electorală! Se lasă cu plângeri penale! (VIDEO)

CÂT TUPEU… Zdrobit în lupta pentru primărie la o diferență de peste 400 de voturi, Titinel Ursu, fostul candidat PNL la primăria Fălciu, face tot felul de șicane la adresa primarului ales, Neculai Moraru. Ultima „ispravă” îi va aduce o plângere penală de toată frumusețea, iar procesul care îl așteaptă se anunță a fi unul incendiar.

Concret, Ursu a postat pe pagina sa un așa-zis interviu realizat în curtea unui sătean din Rânzești, care susține, fără nicio probă, nimic, faptul că a primit 200 de lei de la Moraru, pentru a vota cu PSD.

„Am înțeles că s-au dat la mai mulți oameni din satul Rânzești, banii aceștia”, acuză Titinel cel înfrânt în alegeri, care nu poate suporta gândul că a pierdut primăria. Omul îi răspunde că nu a auzit de așa ceva, dar liberalul nu se lasă. „Asta înseamnă că a mituit electoratul. E strigător la cer, știu că după ultimul sondaj ei au început să împartă bani”, spune liberalul, fără nicio probă concretă. „Acesta e un vot la Rânzești? Două milioane pentru patru ani de zile? Strigător la cer”, continuă Ursu.

Omul susține, vizibil încurcat, că a primit banii de la primar acasă la el. Dovedind că este în spatele unor manevre de a demasca false manevre electorale, Titinel Ursu se umple de rușine, instigându-l pe cetățeanul pe care îl filmează să meargă la Parchet.

„Noi vrem să le demonstrăm că ne-au fraudat, măi omule. Le-au dat bani, măi omule. Tu să confirmi pe rețelele de socializare. Dacă te amenință cineva, să mă anunți, că eu îți asigur protecția”,

spune liberalul, care se va alege cu ditamai procesul de pe urma acestei înregistrări.

„Nu mă las târât în mocirlă de asemenea indivizi, care mă acuză fără probe, fără nimic. Îi fac plângere penală lui Titinel Ursu pentru calomnie, hărțuire, insultă. Mă voi adresa Parchetului și instanțelor de judecată. Consider că s-a ajuns mult prea departe. Să răspundă penal pentru aceste insulte”,

a spus primarul Neculai Moraru.
Articol original

👍 Nu se recunoaște înfrânt și sare la gâtul primarului, cu acuze de fraudă electorală! Se lasă cu plângeri penale! (VIDEO)

Next
« Next
Previous
Previous »