luni, 19 octombrie 2020

Polițiștii vasluieni au tras pe dreapta zeci de microbuze! Vezi ce au descoperit!

VERIFICĂRI… În perioada 12-18 octombrie a.c., Serviciul Rutier Vaslui din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a desfășurat o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere, în special, a celor ce pot fi produse ca urmare a nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Activitățile de control s-au desfășurat simultan în toate statele membre ale U.E., conform Planului de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

În urma controalelor, polițiștii rutieri vasluieni participanți la acțiune au verificat peste 570 de autovehicule și au aplicat 188 de sancțiuni contravenționale.

Au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale conducătorilor de autovehicule de transport de persoane și 101 de sancțiuni contravenționale celor care efectuau transport de marfă.

Astfel, transportatorilor de persoane le-au fost aplicate șase sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, opt sancțiuni pentru neutilizarea centurilor de siguranță sau a dispozitivelor de retenție și 73 de sancțiuni pentru alte abateri.

Polițiștii rutieri le-au aplicat transportatorilor de mărfuri 36 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 27 de sancțiuni contravenționale pentru neutilizarea centurilor de siguranță sau a dispozitivelor de retenție și 38 de sancțiuni pentru alte abateri.

Articol original

👍 Polițiștii vasluieni au tras pe dreapta zeci de microbuze! Vezi ce au descoperit!

Next
« Next
Previous
Previous »