miercuri, 21 octombrie 2020

Predare de mandat, la primăria Negrești! Noul edil preia un sac de nemulțumiri și nerealizări!

MULTE PROBLEME… Orașul Negrești are, de ieri, un nou primar, validat oficial, dar și un nou Consiliu Local. În prezența a circa 50 de persoane, date fiind condițiile de pandemie și codul roșu pentru orașul Negrești, privind numărul de infectări, primarul Cristinel Rusu a depus jurământul.

„De astăzi am preluat această importantă funcție.

Mulțumesc cetățenilor care m-au votat, colegilor din PNL care au muncit alături de mine la acest proiect și familiei care m-a susținut necondiționat.

Urmează o perioadă de analiză și verificare a situației în care ne aflăm. De asemenea, în cel mai scurt timp, sper ca echipa să fie completată cu noul vice-primar al orașului, să pornim motoarele din plin, astfel încât în următorii ani să punem în aplicare, proiectele din programul administrativ cu care am câștigat alegerile.

Nu va fi ușor, dar sunt determinat și dispus să aloc toate resursele pe care le am pentru a pune în practică aceste proiecte. Vă mulțumesc și vă doresc sănătate tuturor. Dumnezeu să aibă în pază orașul Negrești!”,

a spus primarul Negreștiului, la investire.

Fostul vicepreședinte de CJ, Vasile Mariciuc, bătut fără drept de apel la alegerile din Negrești, dar și fostul viceprimar al orașului, Radu Moroșanu, au stat liniștiți în bănci, fiind chemați doar la depunerea jurământului.

Vorbind, la final de mandat, fostul primar Vasile Voicu a recunoscut că nu a reușit să facă tot ce era nevoie în oraș.

„După 8 ani și 4 luni, predau ștafeta unei noi echipe de conducere a primăriei. Au fost ani cu realizări, dar și nerealizări. Nu am reușit să fac tot ce mi-am propus.

Sunt în Negrești de 47 de ani și doresc binele acestui oraș, așa că voi fi alături de dvs., dle primar, ori de câte ori îmi veți cere sfatul. Voi participa, în calitate de consilier județean, la ședințele de Consiliu Local, voi ține legătura cu orașul”,

a spus Voicu.

Prefectul Gologan a cerut noii conduceri a primăriei să ia toate măsurile pentru a opri creșterea alarmantă de cazuri Covid în oraș.

Articol original

👍 Predare de mandat, la primăria Negrești! Noul edil preia un sac de nemulțumiri și nerealizări!

Next
« Next
Previous
Previous »