luni, 5 octombrie 2020

PRO România și ALDE vor fuziona. Surpriză uriașă privind șefia noii PRO România Vaslui!

FURTUNĂ POLITICĂ… După eșecul negocierilor dintre PSD și ALDE, privind o eventuală fuziune, iată că liderul democrat-liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, a găsit o altă variantă. O fuziune-surpriză, care va crea mari probleme în teritoriu, cu siguranță.

Ieri, președintele PRO România, Victor Ponta, a anunțat că este în discuții cu președintele ALDE privind o eventuală fuziune cu partidul său, cu care să meargă și la alegerile parlamentare.

„Am discutat acest lucru și urmează să stabilim în perioada următoare, adică săptămâna aceasta. Dacă putem să unim niște forțe destul de mici, că până la urmă Pro România a luat 7 și ceva, ALDE a luat 4 și ceva, și dacă ne batem pentru același lucru, are sens. Dacă va fi problema să fim împreună, va fi o fuziune”,

a spus Ponta.

Legat de relația cu PSD, președintele Pro România a spus că “ei încearcă să ne omoare, și noi vom rezista, cum a fost și până acum”.

Ce urmează să se petreacă la Vaslui, în eventualitatea în care fuziunea reușește? Surse din interiorul negocierilor susțin că o variantă pentru preluarea președinției organizației PRO România, după fuziune, ar fi deputatul Daniel Olteanu, liderul județean ALDE.

O variantă destul de bună, câtă vreme cei de la PRO România, de la Vaslui, nu au lideri veritabili și doar norocul și o mână de voturi au făcut ca acest partid să intre la Consiliul Județean. Organizația actuală a PRO România este condusă de un președinte interimar, un general pensionar, care ar dori să predea filiala unui politician local.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 PRO România și ALDE vor fuziona. Surpriză uriașă privind șefia noii PRO România Vaslui!

Next
« Next
Previous
Previous »