luni, 5 octombrie 2020

Război la Fălciu! Titinel va plăti pentru minciunile debitate, anunță primarul Moraru!

SCANDALOS… Nu poate să accepte înfrângerea, așa că face tot felul de „joculețe” video, care îi aduc plângeri penale. Vorbim de Titinel Ursu, ex-candidat PNL la primăria Fălciu, cel care s-a apucat de regizat tot felul de filmulețe, menite să-l discrediteze pe primarul ales de la Fălciu, Neculai Moraru. Titinel a devenit celebru, după ce un filmuleț în care acest îl înjura pe primarul Fălciului a fost postat pe rețelele de socializare, mai ales că liberalul spunea că va fi pe liste la Senat, din partea PNL.

Ultimul film al lui Titinel, în care un localnic susține că a primit 200 de lei de la primar pentru a vota PSD, sub privirile dure ale lui Ursu, i-a adus o plângere penală de toată frumusețea.

Primarul Neculai Moraru este convins că este o campanie de denigrare a sa, pornită de liberalul Ursu, care pare să nu mai aibă niciun control cu aceste atacuri la persoană.

„Numitul Ursu Titinel a candidat pentru funcția de primar al comunei Fălciu.

Întreaga campanie electorală a acestuia a fost marcată de atacuri dure și nefondate la adresa mea.

După alegeri, Ursu Titinel a postat pe rețelele de socializare o înscenare a conduitei subsemnatului, prin care susține, împreună cu numitul Istrate Toni, că i-am oferit acestuia suma de 200 lei cu titlu de mită electorala și, în consecință, așa am câștigat alegerile.

Din modul în care Ursu Titinel a condus discuția, rezultă clar că totul a fost regizat pentru a mă denigra în fața cetățenilor și, mai mult, pentru a mă acuza pe nedrept de mită electorală.

(…) Fac precizarea că numitul Istrate Toni, simpatizant al lui Ursu Titinel și al PNL, m-a sunat înainte de alegeri, să îl împrumut cu 500 lei. Fiind plecat, la acea dată, în delegație, i-am spus că îl pot ajuta când ajung acasă. În jurul orelor 19.30 – 20.00, a venit la mine și i-am dat suma de 200 lei cu titlu de împrumut. Nu i-am cerut nimic în schimb, urmând ca acesta să-mi restituie suma împrumutată. Acum am înteles de ce acesta mi-a cerut acești bani cu împrumut, pentru a mă putea acuza de mită electorală, în cazul în care ar fi pierdut alegerile, așa cum s-a și întâmplat.

Nu am oferit sume de bani altor persoane și niciodată nu aș fi gândit să fac un astfel de gest în scop electoral.

Sunt o persoană cinstită și corectă și nu suport să fiu acuzat pe nedrept în fața comunității locale în care s-a propagat această acuzație pe nedrept.

(…) Cu atât mai mult cu cât subsemnatul am fost ales primar în repetate rânduri de către comunitatea locală, oameni pe care nu i-am dezamăgit, comuna Fălciu fiind cea mai dezvoltată comună a județului Vaslui, care a beneficiat de investții deosebite ca urmare a modului în care au fost gospodăriți banii comunei dar și a atragerii fondurilor europene în mod foarte judicios”,

se arată în plângerea depusă ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.
Articol original

👍 Război la Fălciu! Titinel va plăti pentru minciunile debitate, anunță primarul Moraru!

Next
« Next
Previous
Previous »