vineri, 16 octombrie 2020

Robert Sighiartău : Voi deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Bistrița-Năsăud

Voi deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Bistrița-Năsăud.

Acum patru ani, am venit în Parlament cu experiența mea din business și cu ce m-au învățat părinții: să respect munca și morala creștină, căci nu există zidire trainică fără temelie solidă.

Am arătat că #sepoate. De pe băncile opoziției, am reușit să trec patru legi pentru români – creșterea alocațiilor, indexarea alocațiilor cu rata inflației, eliminarea supraaccizei la carburant și a supraimpozitării contractelor part-time. Legile mele au venit în momente de criză pentru părinți, ale căror venituri fuseseră spulberate de inflația produsă de PSD, în momente grele pentru antreprenori și transportatori, când carburantul ajunsese aici mai scump decât oriunde în Europa, și pentru românii care munceau cu contracte de 4 ore, dar erau impozitați ca pentru 8 ore.

În patru ani de opoziție, am câștigat experiență administrativă, politică și umană. După victoriile PNL la europarlamentare, prezidențiale și locale, sunt gata să mă implic în bătălia din 6 decembrie contra PSD. Este bătălia decisivă pentru dezvoltarea României. Ca să #dezvoltămRomânia avem nevoie de patru ani de stabilitate, de colaborare între Președintele Iohannis, Guvernul PNL și Parlament, de patru ani fără PSD.

dezvoltamRomania #4anifaraPSD #4anidedezvoltare

Articolul Robert Sighiartău : Voi deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Bistrița-Năsăud apare prima dată în RoVestea.

Articol original

👍 Robert Sighiartău : Voi deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Bistrița-Năsăud

Next
« Next
Previous
Previous »