vineri, 2 octombrie 2020

Solicităm tablete pentru elevii din orașul Găești. Petiție online

Daniela Rotaru, locuitor al orașului Găești, a inițiat o petiție online cu scopul de a determina Primăria Găești să achiziționeze tablete cu acces la internet pentru elevi, folosind fondurile europene nerambursabile puse la dispoziție în contextul pandemiei COVID-19.

SEMNEAZĂ PETIȚIA AICI

„Solicităm Primăriei și CL Găești să depună toate eforturile în colaborare cu conducerile unităților de învățământ din Orașul Găești, în vederea dotării tuturor elevilor care învață la unitățile de învățământ din raza orasul6ui Găești, cu:
– echipamente IT pentru accesul gratuit la portalurile, platformele de învățare, bibliotecile virtuale și la alte resurse de învățare digitală.
– echipamente de protecție medicală și dezinfectanți pentru protecția elevilor împotriva infectării cu SARS-COV-2, în vederea desfășurării în siguranță a cursurilor de pregătire școlară,
in baza Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.144/2020 privind unele masuri pentru alocarea de fonduri externe neramursabile necesare desfasurarii in conditii de preventive a activitatilor didactice aferente anului scolar 2020-2021 in contextul riscului de infectie cu virusul SARS-Cov -2, publicata in Monitorul Oficial in data de 25 august 2020.

Ordonanta prevede decontarea integral din fondurii europene nerambursabile a cheltuielilor de achizitie a acestor echipamente. Informatii finantare si ghid pentru solicitare fonduri europene aici: http://mfe.gov.ro/tablete-scolare/

De ce este important?

Educația este temelia de baza a generației de mâine.

In contextul riscului de infectare cu virusul SARS-Cov-2, școala se desfășoară în parte online. Pentru ca toți copiii să poată participa la ore, solicităm dotarea acestora cu tablete.

In acest sens am înaintat către Primăria și CL Găești solicitarea inregistrata cu Nr 15567/02.10.2020″.

👍 Solicităm tablete pentru elevii din orașul Găești. Petiție online

Next
« Next
Previous
Previous »