luni, 5 octombrie 2020

Trust Motors are în plan să preia Opel Automotive. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

Preluarea Opel Automotive. Consiliul Concurenței a anunţat că autorizat tranzacția prin care Trust Motors SRL are în plan să preia Opel Automotive SRL. Instituţia a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească.

Preluarea Opel Automotive. Cine este proprietarul Trust Motors?

Trust Motors SRL, parte a grupului deținut de Gheorghe Dolofan, desfășoară activități de import și distribuție angro de vehicule noi și piese de schimb.

Despre Opel Automotive

Opel Automotive R SRL, entitate înființată în scopul încheierii acestei tranzacții, va prelua întreaga activitate desfășurată de OPEL pe piața din România, respectiv distribuția angro de vehicule noi marca Opel, precum și distribuția angro a pieselor de schimb pentru marca Opel și a pieselor de schimb pentru marca Chevrolet.

Preluarea Opel Automotive. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia de preluare va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Angajări 2020. Septembrie, cea mai bună lună din ultimul an!

 

 

Articolul Trust Motors are în plan să preia Opel Automotive. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.

👍 Trust Motors are în plan să preia Opel Automotive. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

Next
« Next
Previous
Previous »