vineri, 2 octombrie 2020

Vineri 13, la ISJ Vaslui! 13 școli și grădinițe și-au închis porțile, din cauza Covid 19! (VEZI LISTA)

ÎNGROZITOR… Ne îndreptăm spre un scenariu de coșmar: închiderea totală a școlilor din județul Vaslui! După închiderea mai multor școli, licee și grădinițe, din ultimele zile, iată că alte câteva zeci de unități școlare se vor închide, din cauza cazurilor de coronavirus.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a analizat, ieri, propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din județ în vederea aprobării suspendării cursurilor școlare organizate în scenariul nr. 1 și 2 în 53 de clase din 13 unități de învățământ, avizate de Direcția de Sănătate Publică Vaslui și de Inspectoratul școlar Județean Vaslui. Ca atare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit în ședință extraordinară, a adoptat Hotărârea numărul 29, prin care se aprobă suspendarea cursurilor școlare organizate în scenariul nr. 1 și 2 în 53 de clase din 13 unități de învățământ, în contextul confirmării unor cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 2 octombrie 2020.

IATĂ LISTA UNITĂȚILOR ȘCOLARE ÎNCHISE:

În perioada de suspendare a cursurilor, conducerea celor 13 unități de învățământ va dispune realizarea următoarelor activități obligatorii:

  • a) curățenia și aerisirea claselor/ sălilor;
  • b) dezinfecția curentă și terminală a spațiilor celor 13 unități de învățământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete;
  • c) pe perioada celor 14 zile de suspendare toți contacții direcți din cadrul unităților de învățământ ai cazurilor confirmate vor fi izolați/ carantinați la domiciliu.
Articol original

👍 Vineri 13, la ISJ Vaslui! 13 școli și grădinițe și-au închis porțile, din cauza Covid 19! (VEZI LISTA)

Next
« Next
Previous
Previous »