luni, 9 noiembrie 2020

Adrian Țuțuianu a fost ales prim-vicepreședinte PRO România Social Liberal

Senatorul Adrian Ţuţuianu este unul dintre liderii nou înfiinţatului partid Pro România Social Liberal. La congresul de fuziune care s-a desfăşurat duminică, în format on-line din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, Ţuţuianu a devenit unul dintre cei patru prim-vicepreşedinţi ai formaţiunii politice.

A precizat senatorul că noul partid de centru-stânga, cu o doctrină social-liberală, şi-a propus ca la alegerile din 6 decembrie să facă un scor de cel puţin 10 procente şi să reprezinte o alternativă la cele două partide mari: PSD şi PNL.

Congresul a mai aprobat statutul partidului şi, ce este foarte important, „Proiectul România”, un program de ieşire din criză în care au afundat ţara liberalii lui Orban. Proiectul România a fost elaborat de specialiştii Pro România Social Liberal. Reprezentanţii noului partid, dacă vor ajunge la guvernare, îşi propun să asigure cetăţenilor români venitul minim de criză şi să acorde un sprijin pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

Delegaţii congresului au mai stabilit, prin vot, la propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu, ca Victor Ponta să devină prim-ministru al României. S-au avut în vedere calităţile sale de conducător, faptul că în perioada guvernării Ponta au fost obţinute multiple rezultate în plan socio-economic.

Victor Ponta, a spus Adrian Ţuţuianu, poate să vină şi astăzi cu o soluţie de ieşire a ţării din criză. Pro România Social Liberal mai are în plan să promoveze şi să pună în practică încă din prima zi de guvernare un program naţional de testare şi să redeschidă toate şcolile închise ilogic, abuziv, de puterea liberală.

👍 Adrian Țuțuianu a fost ales prim-vicepreședinte PRO România Social Liberal

Next
« Next
Previous
Previous »