sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Bătaie la o crâșmă din Băcești! Trei indivizi beți l-au lovit în cap pe un băiat de 19 ani!

AGRESORI… Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reținuți trei bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Cei trei bătăuși sunt din Băcești și Dumești și au vârste cuprinse între 24 și 52 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 15 noiembrie a.c., la ora 19.20, la terasa unui spațiu comercial din localitatea Băcești, pe fondul consumului de alcool, bărbații bănuiți de comiterea infracțiunilor ar fi provocat scandal, ar fi proferat amenințări și ar fi un tânăr de 19 de ani, domiciliat în Băcești, lovindu-l în zona capului și a corpului.

Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 19 noiembrie a.c., polițiștii negreșteni au reținut agresorii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Articol original

👍 Bătaie la o crâșmă din Băcești! Trei indivizi beți l-au lovit în cap pe un băiat de 19 ani!

Next
« Next
Previous
Previous »