luni, 2 noiembrie 2020

Cel mai harnic și destoinic primar din județ a depus jurământul! Adversarul său de la locale, furios!

OMUL POTRIVIT…. Pentru Neculai Moraru, cel mai iubit primar din istoria comunei Fălciu, ziua de ieri a însemnat un moment cu totul special. A fost ziua în care a preluat cel de-al patrulea mandat în fruntea comunei Fălciu, localitate pe care a schimbat-o din temelii. Oamenii au încredere în primarul lor, cel care le-a adus asfalt în fața porților, care le-a adus apă și rețele de canalizare, le-a făcut școli noi.

Pentru Moraru, campania electorală de la locale nu a fost simplă. A fost împroșcat cu tot felul de acuze din partea unui oponent politic, care ieri a apărut la ședința de constituire a Consiliului Local destul de nervos. Fără să înțeleagă că a pierdut, Titinel Ursu, un om de afaceri local, care se erijează într-un politician local cu priză la populație, însă care nu a fost votat de marea majoritate a locuitorilor din comuna Fălciu, a făcut tot felul de plângeri și acuze la Poliție și instanță. Toate au fost respinse, așa că Ursu s-a așezat, ieri, pe locurile consilierilor locali. Nu i-a venit bine, însă a trebuit să accepte că a pierdut alegerile și că rămâne doar simplu consilier local.

Învestirea oficială a primarului Moraru a fost făcută de către subprefectul Dumitru Ciomaga.

„De astăzi, purcedem la treabă. Am realizat multe proiecte și altele ne așteaptă să le finalizăm, fie că este vorba de drumuri asfaltate, școli, dispensar nou, multe alte investiții. Mi-aș dori ca, de astăzi, să încheiem cu campania electorală, să închidem partea politică. Să facem administrație, să demonstrăm că locuitorii comunei Fălciu au făcut bine atunci când au decis că au încredere în primar sau în consilierii locali”,

a spus primarul reales al Fălciului.

Prezentă la învestirea oficială, directoarea Muzeului Județean „Ștefan cel Mare”, Ramona Mocanu, i-a oferit primarului Moraru o icoană, care să-i aducă noroc în noul mandat, spunând că va fi alături de comuna Fălciu în tot ce ține de activități culturale.

Articol original

👍 Cel mai harnic și destoinic primar din județ a depus jurământul! Adversarul său de la locale, furios!

Next
« Next
Previous
Previous »