miercuri, 11 noiembrie 2020

Cu mașina de Pompieri, la Kaufland și la Dedeman!

AVERTIZARE… Dacă ați mers, ieri, cu diverse probleme, prin supermarketurile din Vaslui v-ați întâlnit cu siguranță cu o ditamai mașină de intervenție de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). „Ce se petrece?”, s-au întrebat cei care au văzut mașina de Pompieri în parcare, fie la Dedeman, fie la Kaufland.

S-au lămurit cu toții, imediat ce, din sistemul audio al mașinii, a început să turuie o doamnă, care ne sfătuia să purtăm masca, să o purtăm corect și să-i protejăm pe ceilalți de Covid 19. După câteva mesaje, urma sirena mașinii, ceva girofaruri și tot tacămul. Un vasluian ne-a spus că s-a mai obișnuit cu aceste mesaje ca de război și cu mașini uriașe care lansează mesaje din sistemele audio pe străzile orașului, însă în prima seară când a văzut această mașină s-a speriat.

„Eram la Aurocor. Când a trecut mașina și se auzeau mesaje din acestea de protejare a populației, câteva bătrâne au scăpat plasele din mâini. Își făceau cruce, credeau că începe războiul. Din păcate, da, suntem într-un război cu acest virus, iar ceea ce se întâmplă acum pare o poveste desprinsă dintr-un film SF, dar nu este deloc așa”,

ne-a spus vasluianul.
Articol original

👍 Cu mașina de Pompieri, la Kaufland și la Dedeman!

Next
« Next
Previous
Previous »