miercuri, 18 noiembrie 2020

„Doamna de fier” de la Ștefan cel Mare, un nou mandat de viceprimar al comunei!

UN NOU MANDAT… Despina Ciobanu, una dintre cele mai hotărâte și mai energice femei din administrația locală vasluiană, a fost votată de majoritatea consilierilor locali din comuna Ștefan cel Mare pentru încă un mandat ca viceprimar. Este al treilea mandat al Despinei Ciobanu în fruntea primăriei din Ștefan cel Mare, acolo unde face o echipă foarte bună cu primarul Mihai Moraru.

Nu-i va fi ușor viceprimăriței, în acest al treilea mandat, pentru că proiectele în derulare sau cele care urmează sunt destul de multe și de greu de gestionat. De altfel, așa cum se știe deja, Despina Ciobanu se ocupă de tot ce înseamnă achiziții publice și proiecte europene. Dar, așa cum o știu toți colegii din primărie, este o luptătoare și se va descurca.

„Voi avea în atenție, alături de dl. primar, o serie de proiecte mari de investiții ale comunei, cum ar fi licitația pentru Centrul Cultural de la Ștefan cel Mare, licitația pentru căminul cultural de la Bârzești, construcția unui dispensar medical tot în acest sat sau licitația pentru proiectare pentru un nou cămin cultural în satul Călugăreni.

Urmează un alt punct important, respectiv licitația pentru proiectare la proiectul transfrontalier cu comuna Gotești, din raionul D. Cantemir, din Republica Moldova. Și, nu ne oprim aici. Voi avea în atenție licitația pentru construcția unui nou sediu de primărie, dar și licitația pentru achiziția de tablete, pe fonduri europene.

Sunt multe proiecte pe care le voi urmări în derularea achizițiilor publice, în colaborare directă cu primarul comunei, dl. Moraru, pentru că ne dorim ca toate localitățile noastre să se dezvolte”, a explicat viceprimărița Ciobanu.

„A fost și este foarte important ca un om care a câștigat experiență, cum este doamna viceprimar Despina Ciobanu, să continue pe drumul început, de aceea consilierii locali i-au acordat din nou votul. Suntem o echipă care nu a dezamăgit în mandatele trecute, nu o vom face nici acum.

Experiența pe achiziții publice a doamnei viceprimar ne ajută foarte mult să accesăm și alte proiecte, multe din ele cu fonduri europene. Oamenii apreciază acest lucru”, a explicat primarul comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru.

Articol original

👍 „Doamna de fier” de la Ștefan cel Mare, un nou mandat de viceprimar al comunei!

Next
« Next
Previous
Previous »