vineri, 6 noiembrie 2020

Eduard Popica, în mijlocul hușenilor! Mesaje de susținere, din partea locuitorilor „orașului dintre vii”!

DISCUȚIII… Joi, viitorul deputat PSD de Vaslui, Eduard Popica, a mers în „orașul dintre vii”, într-o primă încercare de a se face cunoscut și acolo. Însoțit de primarul Ioan Ciupilan și de către colegul său de listă, la Camera Deputaților, actualul deputat Aurel Căciulă, Popica a mers pe străzi, a stat de vorbă cu locuitorii orașului și le-a ascultat păsurile.

Nu sunt puține, nemulțumirile hușenilor, fie că este vorba de șoseaua de centură, de investiții în infrastructură, de proiecte majore de dezvoltare. Dar, cu tinerețea și seriozitatea care îl caracterizează, Popica este convins că va face auzit la București glasul hușenilor.

Acesta a lansat, ieri, un mesaj de mulțumire pentru toți locuitorii Hușului:

„Salutare, prieteni!

Împreună cu domnul primar Ioan Ciupilan și echipa de campanie, am fost alături de locuitorii municipiului Huși. Oameni deosebiți, așa cum ii știu de o viață, hușenii, în stilul direct care îi caracterizează, mi-au împărtășit o sumedenie de aspecte despre care, cu certitudine, voi ține cont în viitorul mandat de deputat.

Vă îmbrățișez, cu drag, dragi locuitori ai municipiului Huși și vreau să fiți convinși de faptul că în mine veți avea cel mai de încredere partener și prieten!”.

Articol original

👍 Eduard Popica, în mijlocul hușenilor! Mesaje de susținere, din partea locuitorilor „orașului dintre vii”!

Next
« Next
Previous
Previous »