marți, 17 noiembrie 2020

Eduard Popica, viitor parlamentar de Vaslui: „Oamenii fierb, sunt nemulțumiți de măsurile luate de guvernarea PNL”

ANALIZĂ… Viitor deputat PSD de Vaslui, fiind pe primul loc în lista de la Camera Deputaților, tânărul și energicul Eduard Popica face o analiză a situației în care se află electoratul județean, la jumătatea campaniei electorale. Văzut de mulți colegi de partid drept locomotiva PSD la aceste alegeri parlamentare, Popica a mers și a stat de vorbă cu sute de vasluieni, prin comune sau orașe, în ultimele zile.

„Vasluienii cu care am vorbit sunt foarte, foarte nemulțumiți de actuala guvernare PNL, care a împins țara la dezastru. Am vorbit cu sute de bătrâni, din sate, care îi acuză pe liberali că nu le-au mărit pensiile, așa cum fusese trecut în legea pensiilor, din perioada guvernării PSD. Pensionarii se consideră umiliți și batjocoriți de cei 14% anunțați de guvernul Orban. Nu vor să mai audă de PNL la guvernare”,

spune Popica.

O altă nemulțumire a oamenilor, în special a celor din mediul rural, este legată de deficiențele din sistemul de sănătate.

„Spun, săracii oameni, că pandemia este gestionată foarte prost, că s-au impus restricții peste restricții la cabinetele medicale din mediul rural, astfel că nu mai au unde să meargă, pentru un consultație, pentru o rețetă. Este un haos și o bătaie de joc în domeniul sănătății. Sperăm să oferim României o altfel de guvernare, în beneficiul oamenilor, după 6 decembrie”,

explică viitorul deputat.

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.

Articol original

👍 Eduard Popica, viitor parlamentar de Vaslui: „Oamenii fierb, sunt nemulțumiți de măsurile luate de guvernarea PNL”

Next
« Next
Previous
Previous »