vineri, 6 noiembrie 2020

Haos în școlile vasluiene! Prefectura Vaslui nu știa, seara trecută, dacă școlile se închid sau nu, de luni!

INCREDIBIL… Ultima decizie luată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență a iritat la maxim mii de părinți vasluieni. Aceștia au aflat cu stupoare că, de săptămâna viitoare, timp de o lună, copiii lor nu se mai duc la școală, pentru că toate cursurile se mută în online.

Pe lângă faptul că decizia bulversează mii de familii, care nu vor avea cu cine să-și lase copiii peste zi, se petrece și o altă enormitate. Oficialitățile vasluiene nu știu nici acum dacă luni dimineață se închid sau nu școlile.

A aflat asta un coleg de-al nostru de breaslă, care a postat iritat, seara trecută, un mesaj de nedumerire și de furie, în același timp.

„Trăim într-o adevărată nebuloasă. Mult iubiții noștri conducători, un sas și un secui, anunță obsesiv pe toate căile posibile că de luni (9 noiembrie 2020) toate școlile trec la scenariul roșu, adică învățământul on-line. În acest sens, a fost dată și o hotărâre (nr. 52, noaptea, ca…) a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Însă, surpriză! Reprezentanții guvernului în teritoriu, oficialii Prefecturii Vaslui, nu au putut să ofere, vineri seara, un răspuns concret și oficial dacă măsura se și aplică cu adevărat începând de luni, așa cum au anunțat stăpânii, cei fără de copii.

Poate nu ar fi nicio problemă, dacă părinții nu ar avea de luat unele măsuri importante, prin care să poată să asigure supravegherea preșcolarilor și elevilor obligați să rămână la domiciliu pentru a face cursuri la distanță. Deci, ce facem, stimabililor???”,

se întreabă colegul, pe bună dreptate.

Și, ca el, sunt mii și mii de familii din acest județ, care vor să afle dacă își mai duc copiii la școală, luni dimineață. Dar, când ai un prefect care nu scoate niciun cuvânt, total fantomatic, ce să mai aștepți de la autorități…

Articol original

👍 Haos în școlile vasluiene! Prefectura Vaslui nu știa, seara trecută, dacă școlile se închid sau nu, de luni!

Next
« Next
Previous
Previous »