luni, 2 noiembrie 2020

Mesaj disperat al unui politician vasluian: „Ne-a ajuns cuțitul la os! Faceți ceva!”

NEMULȚUMIRI…

„Este strigătul de disperare al tot mai multor vasluieni cu care discut la întâlnirile pe care le am, alături de colegii mei, prin tot județul.

Pentru ei, dar și pentru ceilalți români pe care Guvernul PNL i-a lăsat să ajungă în situația de a nu mai avea ce să pună pe masă, venim cu măsuri clare, imediate.

Prima dintre ele: VENITUL MINIM de criză, care înseamnă asigurarea, pentru fiecare român, a cel puțin 2000 lei / lună pentru cei singuri și 1500 lei / membru de familie.

Sumele vor fi acordate prin plata de către stat a diferenței dintre veniturile realizate și cele garantate, jumătate în bani, jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate.

A doua măsură, SPRIJINUL ECONOMIC DE CRIZĂ, se adresează IMM-urilor, firmelor cu capital privat și capital românesc.

Mai exact, e vorba despre:

☑ Reducerea cotei de TVA de la 9% la 5% pentru produse agricole și alimentare și pentru serviciile din HORECA

☑ Anularea unor obligatii fiscale, cum e impozitul pe profit

☑ Statul va acoperi 50% din chiriile aflate în plată, în perioada în care IIMM-urile nu funcționează din cauza restricțiiilor impuse de autorități

Aceste două măsuri, la elaborarea cărora a contribuit și colegul meu, economistul vasluian Gelu Diaconu (care deschide lista de candidați la Senat), vor fi condițiile PRO România pentru a vota, în viitorul parlament, un nou guvern.

Responsabilitate, nu minciuni!

#PRORomânia”

– mesajul deputatului PRO România Vaslui, Daniel Olteanu.
Articol original

👍 Mesaj disperat al unui politician vasluian: „Ne-a ajuns cuțitul la os! Faceți ceva!”

Next
« Next
Previous
Previous »