miercuri, 4 noiembrie 2020

Ministrul Muncii este cu pata pusă pe Casele de Pensii din țară! Angajații CJP Vaslui, printre cei vizați!?

GREȘELI… Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că întâmpină mai multe probleme la Casele de Pensii din țară, ca urmare a faptului că sistemele electronice nu sunt actualizate și sunt omise date importante din sistemele electronice. Ministrul acuză faptul că la mai multe CJP din România, până acum, s-a lucrat rudimentar și afirmă că se va ocupa personal pentru a remedia toate aceste probleme.

Violeta Alexandru spune că funcționarii din Casele de Pensii sunt interesați să paseze vina de la unul la altul în loc să fie preocupați de rezolvarea problemelor.

„Trecerea pe platformele electronice nu s-a făcut cu cea mai mare atenție, s-a lucrat rudimentar. Rezistența asta la schimbare, trecerea la tehnologie a făcut ca unele lucruri să rămână nerezolvate, însă eu caut să le rezolv pe toate”,

spune ministrul Muncii.

Violeta Alexandru a mai spus că a făcut „o modificare prin care deciziile eronate emise de Casele de Pensii care sunt cauzate de erori ale sistemului să nu se mai prescrie după trei ani. Astfel, erorile vor fi corectate și oamenii își vor primi drepturile”.

„E important ca oamenii din sistem să înțeleagă că trebuie să ne recunoaștem problemele. Toată lumea pasează problema la celălalt doar pentru a ocoli răspunsul la întrebarea „Cine a greșit?”. Sistemul are o tendință de a-și acoperi aceste greșeli și de asta nu progresăm, că pierdem timpul să ne concentrăm în a găsi vinovatul în loc să ne concentrăm pe rezolvarea problemei”,

a conchis Violeta Alexandru.
Articol original

👍 Ministrul Muncii este cu pata pusă pe Casele de Pensii din țară! Angajații CJP Vaslui, printre cei vizați!?

Next
« Next
Previous
Previous »