luni, 9 noiembrie 2020

Monica Ilie și Cătălin Rădulescu continuă misiunea de viceprimari ai Târgoviștei

Cristian Daniel Stan, primarul reales al Târgoviştei, păstrează echipa de viceprimari cu care a colaborat şi performat în ultimii patru ani în administraţie. În şedinţa de Consiliu Local desfăşurată astăzi, Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu au fost realeşi viceprimari ai municipiului. A mai anunţat edilul Târgoviştei că Gabriel Boriga rămâne în continuare city manager al oraşului.

„Echipa nu s-a schimbat. Sunt colegii mei împreună cu care am reuşit, pe parcursul mandatului trecut, să realizăm foarte multe lucruri importante pentru municipiul Târgovişte. Am decis să continuăm în această echipă. A fost un vot pur politic, în sensul că pentru fiecare dintre colegii mei au votat 12 dintre consilieri locali, mai exact aleşii PSD. Ceilalţi consilieri au votat pentru candidatul Pro România, respectiv PMP. Partidul Naţional Liberal nu a dorit să intre în această competiţie pentru un post de viceprimar.

Acum suntem în faţa unui nou drum. Le mulţumesc încă o dată târgoviştenilor pentru încrederea pe care au acordat-o echipei PSD. Sper ca în Consiliul Local să primeze interesul public nu interesul personal sau de grup. Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca acest deziderat să se realizeze”, a declarat Cristian Daniel Stan.

Monica Ilie, de asemenea, a mulţumit târgoviştenilor pentru votul masiv acordat pentru echipa PSD, dar și colegilor de partid care au propus-o şi ales-o din nou viceprimar al municipiului.

„Îi mulţumesc în mod deosebit domnului primar, cu care am lucrat excelent în mandatul trecut şi cu care vom lucra la fel de bine în folosul târgoviştenilor. Sunt convinsă că în municipiul nostru va continua procesul de dezvoltare început de noi în mandatul anterior”, a spus viceprimăriţa Târgoviştei.

Cuvinte de mulţumire a adresat către târgovişteni, către PSD și către consilierii locali social-democraţi care i-au validat încrederea pentru încă un mandat de viceprimar și Cătălin Rădulescu. În final, un pic mai spiritual, acesta a rostit o replică pe care, singur a spus, o ţine pregătită de două luni.

„Mulţumesc târgoviştenilor pentru tot ceea ce s-a întâmplat pe 27 septembrie, că au ţinut cont şi, vorba unui clasic în viaţă, nu au votat proştii”.

👍 Monica Ilie și Cătălin Rădulescu continuă misiunea de viceprimari ai Târgoviștei

Next
« Next
Previous
Previous »