miercuri, 11 noiembrie 2020

Pe surse: Vasile Mariciuc se întoarce la Consiliul Județean! Va lucra direct cu Dumitru Buzatu!

DIN NOU, LA CEJEU… După ce a fost bine săpunit de PNL, în lupta pentru primăria Negrești, obținând un rezultat de neprezentare, ca în sport, fostul vicepreședinte al județului, Vasile Mariciuc, și-a dat seama că nu se simte bine doar în postura de consilier local PSD.

Director de liceu nu mai este, așa că, ce să facă? A ales să se întoarcă la Consiliul Județean, spun sursele noastre, care precizează că fostul șef al Liceului „Nicolae Iorga” din Negrești va fi consilierul personal al președintelui Consiliului Județean, Dumitru Buzatu. Este o singură problemă: nu se știe când se va întoarce la județ, dar vom afla.

Ați putea fi tentați să spuneți că profesorul Mariciuc este sărac și, de aceea, are nevoie de o leafă de la stat. Nu e deloc așa.

Anul trecut, conform declarației de avere, veniturile fostului vicepreședinte de CJ au depășit 150.000 lei. Are două terenuri moștenite în Dumești, unul în Iași, achiziționat prin vânzare cumpărare, unde își construiește de patru ani o casă și încă două terenuri în Ciocani, primite de soția sa, Mihaela, prin donație.

Articol original

👍 Pe surse: Vasile Mariciuc se întoarce la Consiliul Județean! Va lucra direct cu Dumitru Buzatu!

Next
« Next
Previous
Previous »