duminică, 1 noiembrie 2020

PERPLEX. „Totul se datorează persoanelor care se îmbolnăvesc. Asta este”!

Rămâi mut de uimire. Te întrebi dacă premierul Ludovic Orban era bine odihnit când a dat ziariștilor de la Europa Liberă o asemenea declarație. Cum să spui tu, al doilea om în stat, că ne pune coronavirusul la pământ din cauza celor care suferă cu alte boli, care au vârste înaintate? Nici în sinea ta nu trebuie să raționezi astfel!

Păi, de când există lumea, sunt și boli și oameni bătrâni, domnule Orban! Problema este ce faceți dumneavoastră, guvernanții, cei care vă aflați la butoane, pentru acești cetățeni? Cum îi ajutați să facă față suferinței, să devină sănătoși, să trăiască mai bine! Este ușor să stai în buricul Palatului Victoria și să dai vina pe suferințele semenilor.

Dar că așteaptă oamenii la cozi interminabile să se trateze, că încă sunt priviți cu sictir de personalul medical, că încă se ia șpagă prin spitale și cabinete, că nu se găsesc medicamente că, că…, nu spuneți nimic? Că unii au pensie de zeci de mii de lei, iar alți doar de 700 nu vă doare? Că sunt subalterni politici de-ai dumneavoastră vârâți prin nu știu câte consilii de administrație, pentru a face conturile grase nu vă deranjează?!

Ciudată gândire de politician. O asemenea declarație, năucă, dacă premierul ar fi avut pe aproape un consilier deștept, nu ar fi trebuit să răzbată în eter.

👍 PERPLEX. „Totul se datorează persoanelor care se îmbolnăvesc. Asta este”!

Next
« Next
Previous
Previous »