marți, 17 noiembrie 2020

Rămas bun, Florin Onuță și Vasile Fandache! Tot Negreștiul plânge după doi oameni extraordinari!

LACRIMI ȘI FLORI… Florin Onuță și Vasile Fandache, doi negreșteni cu suflet mare, au trecut în lumea celor veșnice, lăsând în urmă durere și tristețe. Tot orașul este în doliu și își plânge morții.

Ieri dimineață, cei doi au plecat de la Negrești spre Vaslui, acolo unde lucrau împreună la aceeași societate. Florin lucrase, mulți ani, ca electrician în cadrul Primăriei Negrești, iar acum își găsise un serviciu la Vaslui. Cei doi amici au trecut de intersecția cu drumul interjudețean Vaslui-Iași, cu gândul la sarcinile de peste zi. Vasile Fandache, bunul amic și coleg de serviciu al lui Florin, un om de 52 de ani, tocmai se întorsese din Spania și dorea să-și facă un rost acasă.

Într-o fracțiune de secundă, la 1 km și ceva de intersecția de la Buhăești, într-o curbă periculoasă, s-a produs nenorocirea. Matizul în care se aflau s-a izbit violent de o mașină Ford, condusă de un constănțean. Micuțul Matiz, total nepregătit pentru astfel de evenimente, a fost distrus total de impact, iar cei doi bărbați din mașină nu au avut nicio șansă.

Orașul Negrești a intrat în doliu, imediat ce s-a auzit de tragedia de la Buhăești. Doi oameni extraordinari, muncitori, cu suflet mare, au plecat la Judecata Domnului, mult prea tineri. Un prieten de-al lui Florin Onuță, Alexandru Curelea, a postat, seara trecută, un mesaj sfâșietor în numele tuturor locuitorilor din Negrești:

„N-am crezut niciodată că voi scrie o postare care să ne poată îndurera, emoționa și să ne pună la o foarte grea încercare prin pierderea suferită de noi, locuitorii acestei mici urbe. Soarta, adeseori, ne poartă în locuri și ipostaze unde nimeni nu se așteaptă, altele plăcute, altele mai puțin plăcute, acolo unde Dumnezeu, doar pentru o clipă, își întoarce privirea și acolo unde destinul își pune pecetea definitiv și în mod irecuperabil pe viața unui om.

Florin, tată și soț model, om cu caracter și bunătate cum rar poate fi întâlnită, a plecat, a plecat spre Cer, spre locul de unde ne privește cu blândețe și cu speranța că niciodată nu-l vom uita!

Orice locuitor al orașului nostru este alături de familia îndoliată, crede și speră că va trece peste aceste clipe, clipe care vor rămâne întipărite în memoria oricărui locuitor al Negreștiului, păstrând în memorie și pomenindu-l pe cel ce a fost omul bun, omul sincer, iubitor și un familist convins: FLORIN ONUȚĂ!”.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Articol original

👍 Rămas bun, Florin Onuță și Vasile Fandache! Tot Negreștiul plânge după doi oameni extraordinari!

Next
« Next
Previous
Previous »