duminică, 1 noiembrie 2020

Razie de amploare în Dâmbovița. S-au dat 876 amenzi!

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii dâmbovițeni au fost în stare de alertă prin misiunile îndeplinite contribuind din plin la menținerea unui climat de liniște, de ordine și siguranță publică. Oamenii legii au mai acționat și pentru depistarea faptelor antisociale, dar și pentru prevenirea infecției cu coronavirus.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe tot teritoriul județului a fost organizată o razie de amploare. Au fost angrenați în această misiune 227 de polițiști de la toate serviciile Inspectoratului Județean de Poliție.

„În urma activităților din teren, polițiștii au controlat 264 de societăți comerciale, au verificat 759 de autovehicule și au au legitimat peste 1.300 de persoane. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 876 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 112.165 de lei. Din totalul acestora, 80 au fost la Legea nr. 61/1991, privind ordinea și liniștea publică, și 439 la Legea nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Alte 351 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație, dintre care 6 pentru consum de alcool și 39 pentru exces de viteză. Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au constatat și o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Dâmbovița.

Articol original

👍 Razie de amploare în Dâmbovița. S-au dat 876 amenzi!

Next
« Next
Previous
Previous »