miercuri, 4 noiembrie 2020

Smardoii din Iana! Au lovit un tânăr nevinovat, pentru un telefon mobil și câțiva lei!

ȘMECHERI… Doi bărbați de 22 ani, din comuna Iana, județul Vaslui, au fost reținuți de către polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Iana, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Oamenii legii au stabilit că în dimineața de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 5.30, un tânăr de 20 de ani, din comuna Coroiești, se afla într-o stație de autobuz de pe raza satului Gherghești când, dintr-un autoturism înmatriculat în județul Ilfov, au coborât trei persoane necunoscute.

Două dintre aceste persoane, respectiv cei doi bărbați de 22 de ani din comuna Iana, județul Vaslui, s-ar fi deplasat către persoana vătămată si, fără motiv, l-ar fi lovit și ulterior deposedat de telefonul mobil și un portofel. Prejudiciul în cauză este estimat la aproximativ 1.000 de lei.

Pe 3 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat, față de cei doi bărbați, măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unor măsuri preventive.

Articol original

👍 Smardoii din Iana! Au lovit un tânăr nevinovat, pentru un telefon mobil și câțiva lei!

Next
« Next
Previous
Previous »