duminică, 8 noiembrie 2020

Stare de alertă în primăria Vinderei! Primarul Ghiur cere ajutorul populației!

MĂSURĂ EXCEDPȚIONALĂ… De astăzi, primăria Vinderei își întrerupe programul de lucru cu publicul pe o perioadă de 15 zile. Este o măsură extremă, adoptată de primarul Ionuț Ghiur, cu acordul colegilor din primărie, mai ales că jumătate dintre funcționari sunt la izolare, la domiciliu.

Primarul comunei face apel la înțelegerea localnicilor, pentru a evita o situație extrem de gravă. Ghiur le cere celor veniți de afară să respecte perioada de izolare, prezentând și situația la limită în care se află primăria.

„Dragii mei, ne confruntăm cu o transmitere rapidă comunitară a virusului Covid 19 în comuna noastră. Din păcate, sunt persoane din comunitatea noastră care ajung cu forme severe în spital,

Am rugămintea către persoanele sosite acasă din străinătate să respecte cele 14 zile de izolare și să nu intre în contact cu părinții, bunicii și alte persoane vulnerabile.

Suntem într-o situație dificilă din punct de vedere administrativ, cu un consilier local internat în spital cu Covid 19, jumătate dintre funcționarii primărie sunt în izolare la domiciliu cu simptomatologie de Covid 19, fără viceprimar, cu trei consilieri locali care urmează sa fie validati și fără un medic de familie aflat în spital.

Datorită acestei situații, începând de luni 9 noiembrie 2020, primăria Vinderei își întrerupe programul cu publicul, pe o perioadă de 15 zile.


În această perioadă, vom răspunde cererilor dumneavoastră la nr de telefon 074…, Primar Ghiur Ionuț.

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să trecem cu bine peste această perioada grea în care ne aflăm. Numai împreuna și respectând regulile, vom reuși să avem grijă de părinții, bunicii și copiii noștri.

Dumnezeu să ne ajute!”,

este mesajul lansat de primarul Ionuț Ghiur.
Articol original

👍 Stare de alertă în primăria Vinderei! Primarul Ghiur cere ajutorul populației!

Next
« Next
Previous
Previous »