miercuri, 11 noiembrie 2020

Urgent Cargus îşi schimbă numele. Cum se va numi compania?

Urgent Cargus anunță o nouă identitate vizuală. De asemenea, compania a decis şi schimbarea numelui din Urgent Cargus în Cargus. Procesul de rebranding este văzut ca un element important al strategiei internaționale de expansiune și dezvoltare a companiei, care, pe lângă noul nume, are și noi atribute care îi vor ghida activitatea.

Urgent Cargus. Planuri de viitor

Cargus a anunțat planurile de adaptare la nevoile actuale ale pieței și de îmbunătățire a serviciilor sale în următorii ani. Compania a investit peste 10 milioane euro în anul 2020 în infrastructură și tehnologie de curierat.

Cea mai mare pondere a investițiilor s-a concentrat pe eficientizarea proceselor operaționale, deschiderea unui nou centru de sortare în Timișoara, un proiect de extindere a capacităților în București și investiții în tehnologie.

Urgent Cargus. Ce spune CEO-ul companiei?

„Dezvoltarea continuă a sectorului de comerț electronic din România și a comportamentului consumatorilor față de cumpărături au generat noi standarde și fluxuri comerciale și credem că și companiile de curierat trebuie să investească constant pentru a se alinia acestor cerințe. Ca unul dintre liderii companiilor de curierat, Cargus face investiții semnificative în capacitatea sa de sortare și livrare pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil clienților noștri ”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Centrul de sortare din Timişoara

O zonă strategică de investiții pentru Cargus în acest an a fost centrul de sortare din Timișoara. Acesta funcționează ca un punct de acces pentru coletele internaționale în rețeaua companiei iar ca reacție la noile realități setate de piață, compania a anunțat în urmă cu o lună 1.000 de locuri noi de muncă.

Citeşte şi Black Friday 2020 EuroGsm. Ce reduceri sunt anunţate?

 

 

 

 

Articolul Urgent Cargus îşi schimbă numele. Cum se va numi compania? apare prima dată în Jurnalul de Afaceri.

👍 Urgent Cargus îşi schimbă numele. Cum se va numi compania?

Next
« Next
Previous
Previous »