marți, 17 noiembrie 2020

Voia să scoată din UE un ditamai camionul, cu numere false de înmatriculare! I s-a înfundat la Albița!

VIGILENȚI… Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire un bărbat care a încercat să scoată din țară un autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Șoferul a adus camionul tocmai din Belgia și mai avea puțin până ajungea acasă, în R. Moldova, unde mașina nu ar mai fi fost găsită niciodată.

În data de 17 noiembrie a.c., în jurul orelor 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, C.V., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 65 de ani, conducând un ansamblul de vehicule, format dintr-un autocamion și o semiremorcă, înmatriculat în Belgia.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a mijloacelor de transport, lucrătorii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că seria de sasiu a camionului poansonată și cea menționată în documentul de înmatriculare sunt diferite.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”,

anunță conducerea STPF Vaslui.
Articol original

👍 Voia să scoată din UE un ditamai camionul, cu numere false de înmatriculare! I s-a înfundat la Albița!

Next
« Next
Previous
Previous »