sâmbătă, 19 decembrie 2020

Angajații Tesla, rugați să se „ofere voluntari” în timp ce compania oprește temporar producția Model S și Model X

Tesla și-a informat angajații din fabrica din Fremont, California, că liniile de producție pentru vehiculele electrice Model S și Model X vor fi oprite în perioada 24 decembrie – 11 ianuarie, potrivit unui e-mail văzut de CNBC.

Angajaților care lucrează pe acele linii li s-a oferit o săptămână completă de salarizare pentru a acoperi una dintre cele două săptămâni și jumătate de închidere, și li s-a cerut să își ia 5 zile libere neplătite, având opțiunea de a încerca să își găsească de lucru în alte zone ale fabricii în acele zile.

De asemenea, au fost încurajați să se „ofere voluntari” pentru a ajuta la livrarea vehiculelor electrice către clienți în timpul opririi.

De ce crede Elon Musk că firma sa este norocoasă

Într-un e-mail separat trimis întregii companii, directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a menționat că firma este norocoasă pentru că cererea depășește producția în acest trimestru și a cerut angajaților să crească producția pe cât posibil în acestă perioadă, potrivit Mediafax.

Oprirea liniilor S și X sugerează că cererea nu se referă la aceste modele mai vechi. Nu este clar ce intenționează Tesla să facă cu liniile sale Model S și X în timpul vacanței. Compania nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii.

Când vor începe livrările pentru Tesla Model S Plaid

Livrările respectivelor vehicule s-au ridicat la 15.200 unități în al treilea trimestru al anului 2020, reprezentând aproximativ 11% din livrările din trimestrul respectiv.

La o reuniune anuală a acționarilor și la o prezentare a investitorilor de la începutul acestui an, directorii au spus că mult așteptata Tesla Model S Plaid va începe livrările la sfârșitul anului 2021.

Articolul Angajații Tesla, rugați să se „ofere voluntari” în timp ce compania oprește temporar producția Model S și Model X apare prima dată în Descopera.ro.

Articol original

👍 Angajații Tesla, rugați să se „ofere voluntari” în timp ce compania oprește temporar producția Model S și Model X

Next
« Next
Previous
Previous »